Jurva kutsukirje

Tutustu näyttelymme turvallisuusohjeisiin

Jurva 3.7.2021
FCI osa5, 6 & 7/8

Tervetuloa näyttelyymme 3.7.2021 Kurikan Jurvan pesäpallokentälle

Osoite navigaattoreille:Koulutie,66300 Jurva 

Kaikki kehät sijaitsevat ulkona.

Muistathan ottaa mukaasi koiran rekisterikirjan ja rokotustodistukset, hakaneulan numerolappua varten, koiran vesikupin, makuualustan ja näyttelyhihnan.

Siivoathan koirasi jätökset näyttelypaikalta, myös pysäköintialueelta

Näyttelyssä noudatetaan Suomen Kennelliiton näyttelysääntöjä, mukaan lukien rokotusmääräykset ja antidoping-säännöt. Tunnistusmerkintä on pakollinen Kennelliiton virallisissa näyttelyissä, kokeissa ja kilpailuissa. Jos koiran osallistuminen hylätään puutteellisten rokotusten takia, ei ilmoittautumismaksua makseta takaisin. Lisätietoa Kennelliiton kotisivuilta tai Koiramme-lehdestä.

Muistathan hakea näyttelyssä koirasi sijoituksen mukaiset palkinnot palkintojenjakopisteestä. Palkintoja ei postiteta jälkikäteen.

Pysäköinnin yhteydessä myymme luetteloita 5e/kpl.
Mobiililuettelo 2,99e.


Tuomarinmuutokset: Näyttelytoimikunta on joutunut tekemään tuomarimuutoksia. Mikäli haluat perua koirasi osallistumisen näyttelyyn tuomarimuutoksen vuoksi (merkitty aikatauluun *-merkillä) ilmoita siitä kirjallisesti viimeistään 29.06.21 (postileima) osoitteeseen Heli Laitala Seppälänkuja 6 66300 Jurva tai sähköpostitse heli.laitala@netikka.fi

Tiedustelut: Ilmoittautumista koskevat tiedustelut: puh. 040 417 1501 arkisin klo 15.00 – 19.00 tai sähköpostitse taina.niemela@netikka.fi. Näyttelypäivänä tiedustelut Jussi: puh.0503062585
Näyttelypaikalla on myytävänä kahvia, makkaraa ja muuta pientä välipalaa.

Toivotamme kaikille miellyttävää ja onnistunutta näyttelypäivää!

Järj.Jurvan metsästysseura